skip to Main Content

Ben je enthousiast? Maak dan een afspraak om kennis te komen maken via info@peuterhuis.nl.

Je kunt je kindje ook direct aanmelden via het onderstaande formulier. Na de betaling van het inschrijfgeld á € 25,- op rekeningnummer NL 07 ABNA 0520 7202 96 t.n.v. Stichting Het Peuterhuis o.v.v. voor en achternaam van je kindje, wordt je kindje op de wachtlijst geplaatst.

Zodra er een speelplekje vrij komt nemen we contact me je op om af te spreken wanneer uw kindje kan komen wennen. Alle gegevens ingevuld op deze site, worden strikt vertrouwelijk behandeld.


  Geboortedatum:  Voorkeursdagen
  Plaatsing

  Na betaling van de inschrijfkosten is de aanmelding bevestigd en komt uw kind op de planningslijst voor een speelplaats in Het Peuterhuis. Plaatsing gebeurt op volgorde van daadwerkelijke aanmelding. Peuters die al spelen in Het Peuterhuis en broertjes en zusjes krijgen voorrang in de plaatsing.

  Als er een speelplekje vrij komt, wordt er contact opgenomen en worden er definitieve afspraken gemaakt over de start in Het Peuterhuis. U krijgt een schriftelijke bevestiging van deze afspraken.

  Bij ontvangst van deze bevestiging gaat de opzegtermijn van twee maanden in. De afgesproken dagen liggen vast en zijn niet in te ruilen. Voor de start wordt een intakegesprek ingepland waarin beide partijen een speelovereenkomst tekenen.
  Deze overeenkomst eindigt wanneer uw peuter 4 jaar wordt. In alle andere gevallen geldt een opzegtermijn van twee maanden en moet de plaatsing schriftelijk worden opgezegd.

  Zie ook de Algemene Voorwaarden.

  Back To Top